foredragene

MINE FOREDRAG


Jeg kan i øjeblikket tilbyde følgende foredrag.

FOREDRAG

OM STATSMÆND


To foredrag om statsmænd på hver deres måde.

Anker Jørgensen 

"Det var muntert og var præget af din store viden om Anker Jørgensen, fortalt på en måde, så alle forblev interesserede."

Lena Ulriksen, Dansk Jernbaneforbund


Få den spændende historie om mennesket, der som to-årig blev faderløs og femårig blev forældreløs, da begge hans forældre tabte kampen til tuberkolose.


I Stig Ulrichsens foredrag tager han publikum med ind i hans barndom, og Ankers kamp for en bedre verden at leve i. Vi skal høre om Anker Jørgensens ungdom, hans kamp mod nazisterne i besættelsesårene, kærligheden, fagbevægelsen, hans politiske karriere og meget mere frem til hans død den 20. marts i år. Anker blev 93 år gammel.

Prins Henrik

"Det var foredrag som fortalte om hvordan vores prins faktisk er, og Stig Ulrichsen gjorde det fantastisk godt. Det er det bedste foredrag som jeg har hørt meget, meget længe." Og tilføjede beskedent; "Nu tager jeg også selv ud og holder foredrag, og jeg når ikke Stig Ulrichsen til ankelhøjde, for det var så godt lavet og fortæller præcist hvad prinsen står inde for, så det kan jeg kun anbefale. Jeg håber, at han kommer rundt i hele Danmark og fortæller denne historie om Prins Henrik.

Prinsens tidligere kammertjener, Anker Andersen


Stig Ulrichsen fortæller med højt humør og sprudlende glæde om Prins Henrik, som de fleste danskere har en mening om.


Hvad end din opfattelse af Prins Henrik er positiv eller negativ er dette foredrag en øjenåbner, der vil give dig et nyt perspektiv til forståelsen af Prins Henrik, der har begejstret tusindvis af danskere igennem årene.


Foredraget omhandler Prins Henriks liv og skildrer en mand der var fuld af humor, og gik ind i folk med træsko på. En folkelig prins.

LEGENDER


Kom helt tæt på tre udenlandske legender, når jeg fortæller historien om deres liv, og anekdoter og historier som jeg har fået direkte fra dem der kendte dem. Familie, venner og kollegaer.

Elvis Presley

"Jeg er ikke selv den helt store Elvisfan,

men dit foredrag fik mig ”næsten” til at blive det.

Vi havde det som at sidde tæt sammen med Elvis i en af hans pink Cadillac hvor alle fik tilbagestrøget hår af dit hæsblæsende foredrag. En lærerig og særdeles munter aften!"

Nykøbing F. Festuge projektleder Carsten Pedersen


"Det var så helt ufatteligt godt!!!"

Birgitte Haahr, Sognepræst, Flintholm Kirke


Elvis Presley var kongen af Rock'n Roll, og en levende legende i hans egen levetid. Men hvordan var manden bag myten? Stig Ulrichsen fortæller den betagende historie om rockkongen Elvis Presley, og fortæller anekdoter som ikke har været fortalt før. Anekdoter som Elvis nærmeste venner og familie har fortalt til Stig og som han nu deler med tilhørene, der kommer helt tæt på manden og myten Elvis Presley. Stig Ulrichsen har skrevet flere artikler og tre bøger om Elvis Presley.

John Lennon & the Beatles

"Foreningens tema aften om John Lennon & the Beatles blev på festlig og fængslende vis indledt med et foredrag af Stig Ulrichsen. Tiden fløj af sted og flere gange følte vi næsten at Ringo, George, Paul og John var til stede i lokalet. En herlig aften tog sin begyndelse …”

Allan Werk, formand for GA Østjylland


Et spændende og fascinerende foredrag om John Lennon & The Beatles, fyldt med gode anekdoter.

Stig Ulrichsen fortæller levende og festligt historien om John Lennon og The Beatles. The Beatles var en af de mest indflydelsesrige musikgrupper nogensinde. Udover at være en kommerciel kæmpesucces var gruppen også stilsættende, hvad angår design, markedsføring og musikalitet. Kom bag om John Lennon & the Beatles, og de begivenheder der fik en stor indflydelse for musikken.


Historien er ikke kedelig, så glæd jer til foredraget om John Lennon & the Beatles!


Marilyn Monroe

"Det var en formidabel eftermiddag med et levende og professionelt foredrag, hvor vi både så filmklip med dejlig underlægningsmusik og et flot fotoshow. På en stjerneskala fra 1 til 6 skal Stig have 6 stjerner!" 

AOF Vestegnen, Jeanett Dahl Pedersen


Marilyn Monroe levede den amerikanske drøm og tabte også stort til den. Spørgsmålet er, om Marilyn Monroes liv havde formet sig anderledes, hvis ikke Marilyn Monroe var blevet dette store sex symbol og filmstjerne? Marilyn Monroe levede sit liv med desperation, depression, druk, glæde og latter tæt inde til livet, således at det hurtigt gik den ene vej og ligeledes den anden vej. Marilyn Monroes blev en legende og et sexsymbol, som aldrig vil blive overgået.

 

I dette foredrag fortæller Stig Ulrichsen historien om Marilyn Monroe igennem sjove og spændende anekdoter fortalt af Marilyn Monroe selv og dem der kendte Marilyn Monroe.

DANSKE SKUESPILLERE & KOMIKERE


Foredrag om nogle af de skuespillere, som vi husker fra dansk films storhedstid.

Preben Kaas & Jørgen Ryg

"Det har simpelthen været så underholdende. Det foredrag kan du godt være stolt af."

Anne Lise Christensen, Torvholder Aktivitetscentret Teglværksparken


Stig Ulrichsen fortæller om makkerparret Preben Kaas og Jørgen Ryg, der sammen gav danskerne meget at grine af.

Han fortæller historien om deres opvækst, barndom, ungdomddet korte voksenliv, kvinderne, alkoholen, angsten og glæderne på deres vej igennem deres alt for korte liv. Historien om Preben Kaas og Jørgen Rygs første møde, der endte med at de stod for første gang på scenen sammen i 1960, hvor Stig Lommer bragte dem sammen.


Kom tæt på den formidable komik, og de skrøbelige personer bag den. Og hør nogle af de sjove anekdoter som Stig har fået af vennerne. Få historien om deres glæder, deres succeser, nedture og deres alt for tidlige død.

Ib Mossin & de andre danske filmhelte

"Fantastisk foredrag. Jeg føler, at jeg nu kender disse skuespillere på en helt ny måde. Flot at du holdt publikum fanget hele vejen fra start til slut."

Henrik Knudsen, Memphis Mansion Randers


Ib Mossin var dansk films første teenageidol og huskes især for hans roller i "Far til fire" og "Morten Korch" filmene. Få de sjove anekdoter og spændende historier om hans og de andre filmheltes liv. Hør også om Poul Reichhardt, Ib Schønberg, Peter Malberg, Christian Arhoff, og kom med bag kulisserne til de populære danske film som Morten Korch og Far til fire. Der bliver også mulighed for at høre nogle af deres populære sange. Det er Ib Mossin der har forsynet Stig Ulrichsen med nogle af de mange interessante og sjove anekdoter der for en stund genopliver Ib Mossin, Poul Reichhardt, Ib Schønberg, Peter Malberg, Christian Arhoff, og de populære danske Morten Korch og Far til fire film.

REJSEKONGEN OG ALLE DE ANDRE


Foredrag om Simon Spies, samt fortællingen om mit eget liv.

Simon Spies

"Endelig et interessant, fængslende og sandfærdigt foredrag om Simon Spies. Jeg giver det maks. stjerner!

Leif Thielemann, konsulent i Spies Rejser


Simon Spies blev en af de mest omtalte og succesfulde danske forretningsmænd igennem tiderne, efter at han stiftede charterselskabet Spies Rejser og opkøbte flyselskabet Conair. Han er ofte blevet kaldt "Danmarks Rejsekonge" sammen med Tjæreborg-præsten Eilif Krogager. Han var en folkeforfører, der åbenlyst udnyttede svage purunge piger, mens befolkningen i de skandinaviske lande så på. Hvordan kunne det lade sig gøre, at ingen greb ind? Kort før sin død giftede han sig med den unge kassedame, Janni Brodersen, for at sikre sig, at staten ikke skulle splitte hans livsværk, Spies Rejser, når han døde.


Stig Ulrichsen lover et foredrag i Simon Spies' forunderlige verden, hvor han vil fortælle historien som den var, begge sider af formanden, både det grumme, men også de fascinerende historier og morsomme citater fra formanden for Spies, Rejs og vær glad. 

Mit liv

"Hæsblæsende, humoristisk, og lærerigt. Det er blot nogle af de ord vi kan sætte på et spændende foredrag som Stig Ulrichsen har afholdt i vores forening. Hvor han levende fortalte om sit særdeles aktive liv med uddrag tilbage fra sin barndom, frem til i dag som driftig erhvervsmand og investor."

Jørgen Andersen, Randers Djurs Tele seniorklub


Foredraget handler om min karriere indenfor erhvervslivet, radio, tv, og om at se ikke kun livet, men også døden i øjnene, og om at miste. Om at tro på sig selv, leve livet idag og gøre det der er vigtigst for dig. Hør om mine møder og arbejdet med alle de største danske stjerner, samt udenlandske stjerner som Van Morrison, Elvis Costello, Kenny Rogers, Bellamy Brothers, Kim Wilde, Bonnie Tyler, Suzi Quatro, mit møde med Præsident Barack Obama og mange mere.