PRINS HENRIK

FOREDRAG

STIG ULRICHSEN

Underholdende, medrivende, sjovt og nærværende!

Giv dig selv og dine venner en sprudlende oplevelse og tag til et foredrag med Stig Ulrichsen, der med stor indlevelse gør alle sine emner nærværende, så du føler dig som en del af det.

PRINS HENRIK

IKKE SOM DU MÅSKE TROR

“H.K.H. Prinsgemalen fandt det interessant.” sådan lød brevet fra Nils Nykjær, der er chef for Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Sekretariat.

 

Jeg havde længe overvejet at holde et foredrag om Prins Henrik, der er en af de mest interessante personligheder i det danske kongehus igennem nyere tid. Men ønskede ikke at gøre det uden prinsens tilladelse. forklarer foredragsholderen Stig Ulrichsen.

Stig Ulrichsen fortæller med højt humør og sprudlende glæde om Prins Henrik, som de fleste danskere har en mening om.

 

Hvad end din opfattelse af Prins Henrik er positiv eller negativ er dette foredrag en øjenåbner, der vil give dig et nyt perspektiv til forståelsen af Prins Henrik, der har begejstret tusindvis af danskere igennem årene.

 

Foredraget omhandler Prins Henriks liv og skildrer en mand, der indeholder betydelige flere ting, end hvad der ellers fremstilles af pressen om Prins Henrik.

 

Prinsens tidligere kammertjener, den nu 84-årige Anker Andersen har overværet foredraget og var meget begejstret. Anker har nemlig tjent Kong Frederik og Dronning Ingrid i 9 år, inden at han tjente Prins Henrik i 33 år og gik på pension.

 

Han var fuld af rosende ord bagefter; "Det var foredrag som fortalte om hvordan vores prins faktisk er, og Stig Ulrichsen gjorde det fantastisk godt. Det er det bedste foredrag som jeg har hørt meget, meget længe." Og tilføjede beskedent; "Nu tager jeg også selv ud og holder foredrag, og jeg når ikke Stig Ulrichsen til ankelhøjde, for det var så godt lavet og fortæller præcist hvad prinsen står inde for, så det kan jeg kun anbefale. Jeg håber, at han kommer rundt i hele Danmark og fortæller denne historie om Prins Henrik.

Glæd jer til et spændende foredrag, om en af kongehusets mest markante skikkelser, Prins Henrik.