MARX BROTHERS

FOREDRAG

STIG ULRICHSEN

Underholdende, medrivende, sjovt og nærværende!

Giv dig selv og dine venner en sprudlende oplevelse og tag til et foredrag med Stig Ulrichsen, der med stor indlevelse gør alle sine emner nærværende, så du føler dig som en del af det.

MARX BROTHERS

ET FOREDRAG MED STORE GRIN

"Det Vi får medlevende og rørende fortællinger om Marx brødrenes fattige og hårde barndom til berømelse på det hvide lærred. Et underholdene, medrivende og meget morsomt eventyr om disse fabelagtige komikere, og ikke mindst Groucho Marx crazy syn på livet ... Jeg kan anbefale at høre Stig Ulrichsens foredrag om The Marx Brothers, hvor der både er plads til et par tårer, men i høj grad det store grin.”

Ingvar “Chimbo” Kristensen, Gæst, Herlev Bibliotek

Træd ind i den skrupskøre verden omkring Marx Brothers og i særdeleshed Groucho Marx.

Stig Ulrichsen fortæller den vanvittige historie om de fem Marx brødre og deres familier, deres teater, film og tv-karriere. Tag med bag facaden og grin højt ad de morsomme anekdoter og skrappe replikker som Marx Brothers stod for, da de revolutionerede verden med deres humor, der på mange måder var langt forud for deres tid.

Kom i sprudlende godt humør og få svaret på om Harpo kunne tale, om Chico virkelig var italiener og om Groucho virkelig røg så mange cigarer og hvad blev der af de to andre Marx Brothers?